dinsdag 14 april 2009

Poffertjeskraam huren met pinksteren?

De feestdagen staan weer voor de deur en dan is het druk bij Draaivermaak.nl... Héééél druk.

Mocht u nog een poffertjeskraam of een draaimolen voor een van de feestdagen wensen, zoals pinksteren of hemelvaartsdag, dan kunt u nu nog een van de attractie's boeken!

Kortom wees voor de lekkerste poffertjes optijd bij Draaivermaak.nl want zoals bij ieder bedrijf geldt, vol = vol geboekt!

Voor een overzicht van de lekkerste poffertjes kijkt u hier.

donderdag 2 april 2009

Complete kermis op uw evenement!

Draaimolen en poffertjeskraam verhuurder; Draaivermaak.nl kan vanaf nu ook op uw feest een complete kermis organiseren!

Draaivermaak.nl was al de grootste verhuurder in Nederland van draaimolens en poffertjeskramen maar is dankzij de samerwerking met "Riddering's draaiorgels en carrousels" nu ook in staat om een complete kermis op uw evenement te organiseren.

De carrousels en draaiorgels van Riddering.nl zijn namelijk bijzonder geschikt om ieder feest op te luisteren en te voorzien van de mooiste klanken uit een van de draaiorgels.

Een van de mogelijkheden is om een complete kermis te organiseren met o.a. een draaimolen, diverse draaiorgels, een poffertjeskraam die verse poffertjes bakt, een oliebollenkraam met de allerlekkerste oliebollen, een echt werkende kop-van jut, lekkere zoete suikerspinnen en een zweefmolen voor de kinderen.

Naar dit alles is er natuurlijk nog veel te huur bij Draaivermaak.nl en Riddering.nl, om het complete asortiment aan de leukste attractie's te bekijken kunt u het beste eens langs gaan op de website http://www.draaivermaak.nl.

Op deze website treft u alle attracties voor jong en oud!