dinsdag 3 maart 2009

Grootste draaimolen en poffertjeskraam verhuurder van Nederland!

Draaimolen en Poffertjeskraam verhuur bedrijf Draaivermaak vof.

Draaivermaak vof was al een van de grootste Nederlandse draaimolen verhuur bedrijven maar is inmiddels de allergrootste.

Sinds 1978 is attractieverhuur bedrijf Draaivermaak vof al een begrip in de attractieverhuur branche. In de jonge jaren van het bedrijf waren er slechts draaiorgels en oliebollenkramen te verhuren. Na enkele jaren is het bedrijf zich gaan specialiseren in het verhuren van draaimolens en poffertjeskramen.

Momenteel is, dankzij de komst van een nieuwe draaimolen, Draaivermaak vof de allergrootste draaimolen verhuurder van Nederland.

De nieuwe draaimolen, die geheel aan de huidige eisen voldoet, is geheel op afstand te besturen en voorzien van de nieuwste technieken. De allernieuwste aanwinst is namelijk voorzien van uiterst energiebesparende LED verlichting. Naast de verlichting is ook de besturing van deze draaimolen van de nieuwste snufjes voorzien. Deze draaimolen is namelijk op snelheid regelbaar en daarom nog geschikter voor de allerjongsten onder de kinderen.

Naast deze nieuwe draaimolen, zijn enkele andere draaimolens ook al voorzien van de nieuwe energiebesparende maatregelen. LED verlichting verbruikt namelijk 70 tot 80 % minder energie en daarom met de huidige milieu voorschriften en must voor iedere attractie.

Voor meer informatie over de diverse attracties van Draaivermaak vof kunt u ten alle tijden kijken op www.draaivermaak.nl mailen naar info@draaivermaak.nl of bellen naar: 06 54 944004

Draaivermaak.nl de grootste draaimolen en poffertjeskraam verhuurder van Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten