maandag 16 maart 2009

Aankondiging; nieuw bedrijfspand voor Draaivermaak.nl - draaimolen en poffertjeskraam verhuur.

Aankondiging; nieuw bedrijfspand voor Draaivermaak.nl - draaimolen en poffertjeskraam verhuur.

Op het moment van schrijven word de laatste hand gelegd aan het nieuw gebouwde bedrijfspand voor de firma Draaivermaak vof.

Het bedrijfspand wat gebouwd wordt op industrieterrein Dijkshorn te Ten boer is speciaal voor Draaivermaak vof ontworpen en wordt gebouwd naar de wensen van het bedrijf.

Het nieuwe bedrijfspand wordt, zodra opgeleverd, gebruikt als nieuw hoofdkantoor en zal dienen voor opslag en reparatie plaats voor de draaimolens, poffertjeskramen en oliebollenkramen van Draaivermaak.nl

Vanuit het nieuwe pand van Draaivermaak.nl zullen tevens de draaimolens en poffertjeskramen verhuurt worden. Ook de diverse draaiorgels en springkussens zullen vanuit het nieuwe pand verhuurt en geƫxploiteerd worden.

Naast de huidige aantal draaimolens en poffertjeskramen zullen er in de nabije toekomst nog diverse attractie bij gebouwd worden. Ook de nieuwe attracties zullen geschikt zijn voor invaliden.

Een drietal draaimolens van Draaivermaak.nl zijn ondertussen al uitgerust met een oprij vloer voor rolstoelen. Een van de rolstoeldraaimolens zijn zelfs geschikt voor een zestal rolstoelen. De rolstoelen worden tijdens de rit vast gezet zodat een veilige rit gewaarborgd is.

Een overzicht van de draaimolens die geschikt zijn voor rolstoelen:
Rolstoeldraaimolen 1 - Rolstoeldraaimolen 3 - Rolstoeldraaimolen 4

Draaivermaak.nl – Draaivermaak vof
Bedrijvenweg 3
9791 DE Ten boer
0654944004
info@draaivermaak.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten